Ce înseamnă Full Board la hotel

Full Board reprezintă un termen folosit în industria hotelieră pentru a descrie un pachet de servicii care include cazare, mese și alte facilități în cadrul tarifului. Dacă planificați o vacanță sau călătorie și vă întrebați ce presupune exact conceptul de Full Board, sunteți în locul potrivit. Acest articol vă va oferi toate informațiile necesare pentru a înțelege în profunzime ce înseamnă Full Board la hotel.

Ce este Full Board?

Full Board, cunoscut și sub denumirea de pensiune completă, reprezintă un tip de regim de masă oferit de hoteluri și resorturi, în care sunt incluse toate cele trei mese principale ale zilei: micul dejun, prânzul și cina. Dacă alegeți un pachet Full Board, veți beneficia de aceste mese la restaurantul sau cantina hotelului.

Beneficiile oferite de Full Board

Oferindu-vă posibilitatea de a beneficia de toate cele trei mese principale ale zilei, Full Board vă aduce numeroase avantaje. Iată câteva dintre beneficiile pe care le puteți obține:

  • Economie de timp: Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea unui loc unde să luați masa. Toate mesele sunt incluse în tariful de cazare, iar hotelul vă pune la dispoziție un restaurant sau cantină unde vă puteți bucura de ele.
  • Economie financiară: Dacă alegeți un pachet Full Board, veți ști din start cât veți cheltui pe mese, fără surprize neplăcute la finalul sejurului. Tariful de cazare include costurile pentru mese, ceea ce poate fi mai avantajos decât a plăti separat pentru fiecare masă în parte.
  • Confort și relaxare: Având mesele incluse, vă puteți relaxa și vă puteți bucura de timpul petrecut în hotel fără să vă faceți griji cu privire la organizarea meselor sau căutarea restaurantelor în zonă.
  • Variație culinară: Hotelurile care oferă pachete Full Board tind să aibă meniuri diverse și bogate, astfel încât să puteți experimenta diferite preparate culinare fără a fi nevoie să căutați alte opțiuni de luat masa în afara hotelului.
Vezi si:  Ce este suita la hotel

Diferența dintre Full Board și All Inclusive

Este important să menționăm că Full Board și All Inclusive sunt două concepte distincte, deși ambele includ mesele în cadrul tarifului. Principala diferență constă în faptul că pachetul All Inclusive include, în plus față de cele trei mese principale, și băuturile alcoolice și non-alcoolice, precum și unele activități și facilități suplimentare. Full Board, în schimb, se concentrează exclusiv pe servirea celor trei mese principale ale zilei.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1. Ce tip de mese sunt incluse în pachetul Full Board?

Pachetul Full Board include micul dejun, prânzul și cina, toate servite în restaurantul sau cantina hotelului.

2. Ce se întâmplă dacă nu doresc să iau masa la hotel într-o anumită zi?

Dacă nu doriți să luați masa la hotel într-o anumită zi, de exemplu, pentru a explora alte opțiuni culinare în zonă, puteți informa personalul hotelului în prealabil.

3. Full Board este disponibil în toate hotelurile?

Nu, Full Board nu este disponibil în toate hotelurile. Este recomandat să verificați serviciile incluse în pachetul de cazare înainte de a face rezervarea.

4. Pot beneficia de pachetul Full Board în afara hotelului?

Full Board este specific serviciilor oferite în cadrul hotelului și nu poate fi extins la restaurante sau alte locații în afara proprietății.

5. Trebuie să achit suplimentar pentru mesele incluse în pachetul Full Board?

Nu, mesele incluse în pachetul Full Board sunt acoperite de tariful de cazare plătit inițial. Nu trebuie să achitați suplimentar pentru acestea.

Photo of author

Beniamin

Beniamin este un pasionat de călătorii și explorarea noilor țări. Pe blogul său vei găsi ghiduri de călătorie despre destinații exotice, sfaturi practice pentru a-ți organiza călătoriile și povești captivante despre experiențele sale. Beniamin își împărtășește entuziasmul pentru descoperiri și te inspiră să ieși din zona de confort și să explorezi lumea.

Lasă un comentariu