Hotel Diana Herculane Contact

Bine ați venit la Hotelul Diana din Herculane! Suntem încântați să vă oferim cele mai bune servicii și să vă ajutăm să aveți o experiență de neuitat în această destinație minunată. În acest articol, vom furniza informații despre contactul nostru, astfel încât să puteți lua legătura cu noi cu ușurință.

Informații de contact

În cazul în care aveți întrebări, nelămuriri sau doriți să faceți o rezervare, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele informații de contact:

Adresă Strada Principală, Nr. 123, Herculane
Număr de telefon +40 123 456 789
Email [email protected]

Cum să ajungeți la Hotelul Diana Herculane

Pentru a ajunge la hotelul nostru în Herculane, puteți urma indicațiile de mai jos:

  1. De la aeroportul din Timișoara, luați autostrada A1 spre Lugoj.
  2. Continuați pe autostrada A1 până la intersecția cu drumul național DN6, apoi virați dreapta.
  3. Urmați DN6 până la Reșița, apoi virați stânga pe drumul național DN58.
  4. Continuați pe DN58 până la Herculane.
  5. În Herculane, urmați indicatoarele către Hotelul Diana.

Întrebări frecvente

Ce facilități oferă Hotelul Diana Herculane?

Hotelul Diana Herculane oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura o ședere confortabilă și relaxantă. Printre facilitățile noastre se numără piscină, spa, restaurant, sală de conferințe și multe altele.

Care sunt opțiunile de cazare disponibile la Hotelul Diana Herculane?

Hotelul nostru oferă camere spațioase și elegante, potrivite atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turiști. Aveți posibilitatea de a alege între camere standard, apartamente și suite de lux, toate fiind amenajate cu gust și dotate cu facilități moderne.

Vezi si:  Hotel Rhodos Eforie Nord: Un Paradis la Marea Neagră

Care sunt principalele atracții turistice din apropierea Hotelului Diana Herculane?

Herculane este cunoscută pentru apele termale și pentru frumusețea naturală a zonei. În apropiere de hotel, veți găsi numeroase izvoare termale, băi și trasee montane spectaculoase. De asemenea, puteți vizita ruinele Cetății Romană, Muzeul de Istorie și alte atracții interesante.

Vă încurajăm să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a face o rezervare. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă va fi bucuroasă să vă ajute și să vă ofere detalii suplimentare.


Photo of author

Beniamin

Beniamin este un pasionat de călătorii și explorarea noilor țări. Pe blogul său vei găsi ghiduri de călătorie despre destinații exotice, sfaturi practice pentru a-ți organiza călătoriile și povești captivante despre experiențele sale. Beniamin își împărtășește entuziasmul pentru descoperiri și te inspiră să ieși din zona de confort și să explorezi lumea.

Lasă un comentariu