Hotel Evelyne Eforie Nord

Bine ați venit la Hotel Evelyne Eforie Nord! Aici, ne-am propus să vă oferim o experiență unică de vacanță pe litoralul românesc al Mării Negre. Situat într-o zonă pitorească și cu o varietate de facilități excelente, hotelul nostru este alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă și distractivă.

Descoperiți confortul și ospitalitatea noastră

La Hotel Evelyne, ne dedicăm să vă oferim o experiență de cazare de cea mai înaltă calitate. Camerele noastre moderne și elegante sunt amenajate cu atenție la detalii, pentru a vă asigura confortul pe durata șederii dumneavoastră. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, cum ar fi aer condiționat, TV, minibar și acces gratuit la internet Wi-Fi.

Bucurați-vă de facilitățile noastre

Hotelul Evelyne oferă o gamă variată de facilități pentru a vă face șederea cât mai plăcută și relaxantă posibil. Puteți petrece timpul în piscina noastră în aer liber, unde vă puteți răcori și relaxa în timp ce vă bucurați de soarele strălucitor. De asemenea, avem un restaurant elegant care servește o selecție delicioasă de preparate culinare locale și internaționale.

Explorați atracțiile din apropiere

Hotelul nostru are o amplasare excelentă, oferindu-vă posibilitatea de a explora atracțiile turistice din împrejurimi. Puteți merge la plajă, care este la doar câțiva pași distanță, și vă puteți bucura de nisipul fin și de apa cristalină a Mării Negre. De asemenea, puteți vizita stațiunea Eforie Nord și puteți explora obiectivele turistice din zonă, cum ar fi Grădina Zoologică din Constanta sau Cetatea Histria.

Vezi si:  Hotel Philoxenia Eforie Nord

Fațilități și servicii

Fațilități Servicii
– Piscină în aer liber – Recepție non-stop
– Restaurant – Room service
– Parcare gratuită – Curățenie zilnică
– Acces gratuit la internet Wi-Fi – Servicii de spălătorie

Cele mai frecvente întrebări

1. Care este distanța până la plajă?

Hotelul Evelyne se află la doar câțiva metri de plaja din Eforie Nord. Este o plimbare scurtă și plăcută până la nisipul fin și la apa mării.

2. Este permisă cazarea cu animale de companie?

Regretăm, dar nu acceptăm animale de companie în hotelul nostru.

3. Există facilități pentru persoanele cu dizabilități?

Da, hotelul nostru are facilități special adaptate pentru persoanele cu dizabilități, pentru a le asigura o ședere confortabilă.

4. Este disponibilă parcare?

Da, avem o parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți lăsa mașina în siguranță în timpul șederii dumneavoastră.

5. Cât de departe este hotelul de principalele atracții turistice?

Hotelul Evelyne are o locație convenabilă și este aproape de principalele atracții turistice din zonă. De exemplu, Cetatea Histria se află la aproximativ 20 de kilometri distanță, iar Grădina Zoologică din Constanța la aproximativ 15 kilometri distanță.

Hotelul Evelyne Eforie Nord vă invită să vă bucurați de o vacanță de neuitat pe litoralul românesc. Rezervați acum și creați amintiri frumoase alături de cei dragi!


Photo of author

Beniamin

Beniamin este un pasionat de călătorii și explorarea noilor țări. Pe blogul său vei găsi ghiduri de călătorie despre destinații exotice, sfaturi practice pentru a-ți organiza călătoriile și povești captivante despre experiențele sale. Beniamin își împărtășește entuziasmul pentru descoperiri și te inspiră să ieși din zona de confort și să explorezi lumea.

Lasă un comentariu